Play-offs 2019

Op deze pagina is alles te vinden met betrekking tot de strijd om het kampioenschap van Capablanca 2018-2019 (Play-offs) en de strijd om de Runners Up Cup.

Op woensdag 3 april vond, na de beslissingspartij tussen Klaas en Svetlana (gespeeld op dinsdag 2/4), de loting plaats. Op basis daarvan zijn de namen ingevuld in onderstaande schema’s en weet iedereen dus tegen wie en wanneer je moet spelen. Dinsdag 30 april is vrij gehouden om eventueel een inhaalronde te plannen.

De deelnemers voor de Play-offs spelen een dubbele ronde. Tegen elke tegenstander een keer met wit en een keer met zwart. De deelnemers voor de Runners Up Cup spelen een enkelvoudige ronde, dus tegen iedere tegenstander een partij.  De partijen zijn na te spelen in de Partijen-DB van de actuele ronde: klik hier.

         

Laatste update: 19-04-2019 20:55 uur.

Speeldata en locaties:

Ben je verhinderd, meld je dan uiterlijk zaterdag’s af. Dit kan door te klikken op ‘Afmelden’ in het menu (onder ‘Competitie’). De definitieve paring geschiedt op zondag. In bijzondere gevallen kan er ook nog een paring op dinsdagmiddag uitgevoerd worden. Houd de website dus goed in de gaten.